Home
Introductie
Ik heb (stress)-klachten
Wat doen wij?
Welke methode?
Wie is Levensdraad?
Lezingen
Ik wil me aanmelden
Kosten
Gratis E-mail consult
Contact
Links
 
 
 
  Wie is Levensdraad? Trainer / coach  
Wie zijn wij?

 

Centrum Levensdraad is een praktijk voor persoonlijke ontwikkeling en relaties die op vernieuwende wijze omgaat met coaching en counselling. Zij is opgericht op 1 januari 2001 door Willem Lems te Veenendaal.

 

Missie

 

Levensdraad wil mensen ondersteunen in het ontdekken (emotioneel en rationeel) van wie ze zijn. Op deze wijze worden zij zich bewust van hun eigen kracht en vinden balans in kwaliteit van leven en werken.

 

Visie

 

Wij doen dit middels coaching  en een vernieuwende werkmethode voor bewustwording. Het centrum werkt voortdurend aan het verbeteren en professionaliseren van een kortdurende en dus financieel toegankelijke aanpak, voor mensen die zichzelf willen ontwikkelen of die last hebben van verschillende psychosociale symptomen.

 

Strategie

 

De aanpak is een vorm van educatie en toegepaste psychologie. Door inzicht, handvatten, kennis en professionele betrokkenheid van de begeleiding leren mensen zichzelf (weer) te ontdekken en te vertrouwen. Er worden duidelijke eisen gesteld aan de begeleiding om de kwaliteit te waarborgen.

 

In het kader van een professionele instelling is Levensdraad geregistreerd lid van de beroepsvereniging voor Psychosociaal Werkenden te Amersfoort (LVPW). U kunt hier meer informatie opvragen over psychosociaal werk, beroepscode en het klacht- en tuchtrecht.