Home
Introductie
Ik heb (stress)-klachten
Wat doen wij?
Welke methode?
Wie is Levensdraad?
Lezingen
Ik wil me aanmelden
Kosten
Gratis E-mail consult
Contact
Links
 
 
 
  Coaching/counselling Loopbaanbegeleiding  
Coaching en counselling

 

Voor de meeste mensen is een persoonlijke benadering prettig. Individuele begeleiding en coaching is een essentieel onderdeel van Levensdraad.

 

Coaching helpt bij het verwezenlijken van wat je wilt en het werken aan je persoonlijke groei en ontwikkeling op de voor jouw belangrijke levensgebieden (gezondheid / werk / relaties / leren / hobby’s / sociale omgeving / financiŽn  etc).

Het coachingstraject werkt vooral aan bewustwording, leren plannen maken en uitvoeren en daarin je eigen kracht ontdekken. Dat vergroot het zelfvertrouwen waardoor je steeds meer je eigen keuzes durft te maken in het vertrouwen dat het allemaal wel goed komt.

 

Gesprekken duren 1 tot 1,5 uur en een vrijblijvende intake hoort tot de standaard procedure. De ervaring leert dan de gemiddelde duur van een traject 6 tot 8 sessies beslaat. Biografie en huiswerkopdrachten kunnen een onderdeel vormen van de aanpak.

 

Coaching gaat ook over het zoeken naar je eigen antwoorden. Het is fijn om, als je worstelt met complexe vragen, even iemand te hebben die je een spiegel voorhoud en je helpt de zaken op een rij te zetten. Gesprekken kunnen gaan over werk, relaties, familie, levensdoelen en/of een gevoel van het even niet meer zien zitten.

 

Je wordt  ondersteund in:

 

  • bewustwording en persoonlijke groei
  • vergroten van zelfvertrouwen
  • exploreren, ontwikkelen en toepassen van je eigen mogelijkheden
  • het nemen van actie om je doelen te bereiken

 

Counselling gaat meer over het opheffen van blokkades en richt zich niet alleen op wat nu speelt. Het is meer diagnosticerend en verdiepend

 

Voor specifieke vragen rondom relaties of werk is er ook een gespecialiseerde aanpak

Zie relatietherapie en loopbaanbegeleiding